Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga utolsó fordulójában a Sport36-Komló csapatát fogadja az OTP Bank-Pick Szeged. A PICK Aréna kapui 17 órakor nyílnak meg.


A nyitáskor az Arénába a Bika szintjén található főbejáraton lehet majd bejönni. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy érdemes időben érkezni, és a tömegközlekedést igénybe venni. A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból. Autóval érkező szurkolóik részére korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül lehet megközelíteni. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget, mindenkit a KRESZ betartására kérnek.

Azon szurkolók, akik on-line jegyüket nem nyomtatott formában hozzák magukkal, hanem telefonról szeretnék érvényesíteni, a könnyebb és gyorsabb áthaladás érdekében fordítsanak figyelmet a következőkre:

  • a telefon megfelelő fényerejének előzetes megemelésére,
  • a képernyő forgatás kikapcsolására,
  • a QR kód kinagyítására,
  • csoportos érkezés esetén a jegyek megosztására.

Kérik, vigyázzanak jegyeikre, ne mutassátok meg másnak, mert az elsőként érvényesített jegyekkel lehet az Arénába belépni. A belépés során kövessék a rendezők javaslatait. A gyorsabb beléptetás érdekében mindenkit arra kérnek, hogy senki ne hozzon magával nagyobb táskát.

A 6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, amelyre kizárólag a pénztárakban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolók szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani személyesen, az erre jogosító igazolvány felmutatásával.