Hamarosan kezdődik az új szezon. Az OTP-Bank Pick Szeged augusztus 14-én Bika Casting-ot tart, a Rádió 88-cal közösen a Bárkában.

Aki úgy érzi, hogy szeretne a csapathoz csatlakozni, ott lenni minden meccsen, együtt szurkolni, valamint betöltötte a 18. életévét – legalább 175 centiméter magas –, és vállalja, hogy minden hazai összecsapáson a Bika jelmezébe öltözik, akkor feltétlenül jelentkezzen.

A jelentkezőnek egy videót kell küldeni, amelyben egy általa írt négy soros szurkolói rigmussal buzdítja a csapatot. Legyen ötletes, lendületes, ami tűzbe, lázba hozza a kékek táborát.

A pályaművek felkerülnek majd a csapat Facebook-oldalára, ahol a legtöbb lájkot kapó egyből csatlakozik a nyolcas finálé mezőnyéhez. Ezután a Rádió 88 és a klub munkatársai a beküldők közül az általuk hét legjobbnak ítélt videót a döntőbe szavazzák.

A jelentkezők az elkészült videókat a wetransfer.com fájl megosztó oldalra tudják feltölteni, majd az itt kapott linket a következő e-mail címre várják: iloveszeged@radio88.hu. Ide az emailes és telefonos elérhetőséget is fel kell tüntetni.

Jelentkezési határidő: 2024. július 31. éjfél.

További híreinkért látogass el a www.szegedamindenem.hu weboldalra, vagy kövess minket Facebook illetve Instagram oldalunkon.