Többször is törvényt szegett az a férfi, akit a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu

A megalapozott gyanú szerint a 42 éves férfi 2024. július 6-án az ablakot betörve bejutott egy helyi telephelyen található ingatlanba. Miután leégette a kávéfőzőt és több kést is magához vett, távozott a helyszínről. Ezt követően pedig egy üzlet ajtaját próbálta meg kalapáccsal felfeszíteni. A rendőrök azonosították a helybéli lakost, akit július 8-án gyanúsítottként hallgattak ki. Kiderült róla, hogy más bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható. Drogot fogyasztott, pénzt lopott és elvitt egy szegedi ingatlan előtt parkoló autót. A nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Jármű önkényes elvétele bűntett, továbbá lopás, rongálás, valamint kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklása vétség miatt indult ellene eljárás a Szegedi Rendőrkapitány

További híreinkért látogass el a www.szegedamindenem.hu weboldalra, vagy kövess minket Facebook illetve Instagram oldalunkon.