Az idén a 10-ik születésnapját ünneplő Deja Vu Festivál, Magyarország legnagyobb 3 napos retro fesztiválja, 2023. október 14-én szombaton először rendezi meg a Deja Vu Aréna nevű rendezvényét Szeged legnagyobb beltéri helyszínén, a Pick Arénában – tájékoztatták a szervezők csütörtökön a Szeged a Mindenem hírportált.


A Deja Vu Aréna fellépői között igazi legendás előadók váltják majd egymást a 90-es és 2000-es évekből.
Itt lesz a DEJA VU FESZTIVÁL-ok talán legkedveltebb fellépője, aki immár harmadjára fogja megörvendeztetni energikus showjával a szegedi közönséget, olyan slágereivel mint a ’Boten Anna’, az ’All I really wanted’ vagy a ’Now you’re gone’: Basshunter.

Visszatér Szegedre a 2000-es évek slágergyáros párosa a Groove Coverage, akiknek olyan ikonikus dalokat köszönhetünk, mint a ’Moonlight Shadow’, a ’God is a girl’, a ’Poison’, vagy a ’7 years and 50 days’.

A korszak slágergyáros csapata a Real McCoy sem maradhat ki, akik nélkül nem lett volna ugyanaz a 90-es évek! Az ’Another Night’, ’Come and get your love’ vagy a ’Love and Devotion’ előadói is ott lesznek október 14-én a napfény városában!

A magyar legendák közül a színpadon köszönthetjük a 90-es és 2000-es évek szívtipróját Krisz Rudit, a szegedi születésű rádiós dj legendát DJ Dominique-t, az ezredforduló soundtrackjét jelentő mix cd-k gyémántlemezes előadóját DJ Sterbinszkyt, a Deja Vu Fesztivál-ok kihagyhatatlan duóját a Kozmix-ot, Judyt és Zsoltit, azaz a Groovehouse-t, a Soho Party frontemberét, Náksi Attilát, Peat Jr-t, aki ezúttal Fernando-val és Sheela-val érkezik, valamint a Deja Vu állandó rezidens lemezlovasait, a szegedi éjszaka meghatározó alakjait Gabriel B-t és MolnárBé-t.

A buli éjszaka sem áll meg, hajnalig tartó afterpartyval készülnek a szervezők Szeged legmenőbb partysorozatával, a Millenium Kids-el karöltve.

A rendezvényre a jegyértékesítés már elkezdődött, és bárki számára beszerezhető a www.dejavufesztival.hu oldalon, azonban érdemes letölteni a DEJA VU hivatalos appját, amely elérhető mind a Play áruházban, mind az App store-ban, ahol további kedvezmények, friss hírek várnak, és a Deja Vu rádióval kellően hangulatba is kerülhetünk az ősz legnagyobb bulijára.