Az elmúlt ünnepi hétvégén egy tűzesethez, valamint több műszaki mentéshez riasztották a vármegye tűzoltóit – tájékoztatta Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Szeged a Mindenem hírportált.


Egy szegedi családi ház melléképületében csaptak fel a lángok szombaton délután. A szegedi tűzoltók három egysége érkezett a helyszínre. rövid idő alatt eloltották a lángokat. Senki sem sérült meg.

Az út menti vízelvezető árokba csapódott egy autó szombaton éjjel Mórahalomnál. A ruzsai hivatásos tűzoltók végezték el az áramtalanítást. 

Lesodródott az úttestről, majd árokba hajtott és felborult egy személyautó vasárnap Maroslelénél, az M43-as autópályán. A makói hivatásos egység áramtalanította a járművet, a balesetben egy ember sérült meg. 

Vasárnap éjjel Forráskútnál is felborult egy autó, a sofőrje nem sérült meg. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége áramtalanította a járművet. 

Szalagkorlátnak ütközött egy autó hétfőn kora este az M43-as autópályán, Maroslelénél. A műszaki mentést a makói és a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el, a balesetben egy ember megsérült. 

Felborult egy traktor vontatmánya hétfőn este Hódmezővásárhelynél. a 4421-es úton. A szegedi főügyelet a város hivatásos tűzoltóit riasztotta. A mentés idején félpályás útlezárás volt érvényben. Személyi sérülés nem történt.