A Szegedi Vízmű vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a Bakay Nándor utca, Mura utca és Huszár utca közötti szakaszán. A munkálatok során 2023. május 15-től kell ezen a szakaszon útlezárásra és forgalomelterelésre számítani.


Forgalmi változások, korlátozások:

A Bakay Nándor utcának a Mura utca és Huszár utca közötti szakasza részlegesen lezárásra kerül a forgalom elől. A közlekedés az érintett útszakaszon egyirányú lesz a Vásárhelyi Pál utca irányából a Belváros felé vezető irányban, kivéve a tömegközlekedést, a buszok és a trolik továbbra is mindkét irányban közlekedhetnek.

A Teréz utcából és a Vasas Szent Péter utcából érkezők csak balra (a Belváros irányába) kanyarodhatnak, illetve a Bakay Nándor utcából – a munkálatoktól függően – nem mindig lehet majd ezekbe az utcákba lekanyarodni (ezekben a kereszteződésekben időszakosan teljes lezárás is lehet!).

A munkálatok által érintett útszakaszt az arra közlekedők a környező utcákban (Mura u. – Rigó u. – Huszár u., illetve a másik irányból a Boros József u. – Csemegi u.) útvonalon kerülhetik ki.