Pár év után ismét Cicafotó pályázatot hirdet a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Ezúttal két témakörben várják a pályázatokat – tájékoztatta Szili Éva az Egyesület elnöke a Szeged a Mindenem hírportált.

Kép: Femina.hu

Közleményében mint írta, egyrészt a régebbi cicaszépségverseny pályázatot szeretnék folytatni, másrészt a némileg fiatalabb, legötletesebb, viccesebb, kreatívabb cicafotókat kereső pályázatukat, ahol a mindennapokból keressik a legjobb fotókat. Nemcsak Szegedről és környékéről várják a fotókat, hanem a világ bármely pontjáról. Hiszen a cicák a világon mindenütt jelen vannak!

A jelentkezéseket külön a szépségversenyre vagy a kreatív kategóriában várják, hisz a nevezéskor ezt fontos lesz meghatározni. A nevezésnél felmerül egy jelképes költség, a nevezési díj is, amely fotókként 1500 forint adomány, amit az OTP 11735005-20544234 számú számlaszámra kell befizetni utalással, vagy a bankfiókba készpénzes befizetéssel.

Fontos információ! A nevezési díjból befolyó összeget első sorban a mentett cicáik nagyon megnövekedett napi ellátási (eledel, alom) valamint orvosi költségeikre fordítják, és ha kifutja, akkor utcai kolóniák ivartalanítását finanszírozzák majd belőle.

Nevezni 2023 április 05 és 2023 április 30 között lehet, jó minőségű, nagyméretű fotóval, amit emailben kérnek elküldeni, a nevezési díj befizetéséről szóló igazolással együtt a fotopalyazat.szegedicicamentok@gmail.com címre a nevezési idő végéig.

Tárgy: Fotópályázat szépségverseny vagy Fotópályázat kreatív

Ugyanaz a fotó, csak az egyik kategóriában vehet részt. A fotókon kívül a levél tartalmazza a pályázó adatait (név, postacím, telefonszám), valamint a cicáról pár adat (név, kor, nem, fajta).

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK: Egy személy maximum 3 fotóval jelentkezhet. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beérkezett pályaműveket az Egyesület szabadon felhasználhatja promóciós célokra.

A megmérettetés két lépcsőben zajlik. A legjobb fotókat a közönség választja ki a Szegedi Cicamentők Facebook-oldalán, erre a nevezési idő lejárta után egy hét áll a rendelkezésre. A legtöbb szavazatot kapott képek közül az első 20 bekerül a második fordulóba, ahol azokat a zsűri osztályozza. Mindkét kategóriában az első három helyezett biztosan bekerül a 2024 évi naptárukba, és díjazásban részesül. Lesz egy különdíj is, amit az Egyesület tagjai szavaznak meg az összes érvényes jelentkező közül. Valamint a beküldött fotók közül választják ki a 2024 évi jótékonysági falinaptáruk további sztárjait is.