A 12. évébe lépő sikeres együttműködés folytatódik az OTP Bank-PICK Szeged és a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota között.


Ez a csütörtök más volt, mint a többi. Edzés után a szolgálati Lexus gépjárművekbe ültek a PICK kézilabdásai, és a Dorozsmai úti Toyota Kovács Autóházhoz hajtottak. Tizenkét éve, 2011-ben talált egymásra a klub és a Toyota Central Europe Kft., és ez a kapcsolat azóta is tart.

Ez már az ötödik alkalom, hogy környezetbarát Lexus modelleket kapnak játékosok, az edzők és a vezetőség – továbbra is vadonatúj ES szedánokat, NX közepes, és RX nagyméretű SUV-okat használhatnak majd.

– A Lexusra jellemző ügyfélkiszolgálásnak, modelljeink megbízhatóságának és minőségének, valamint a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos meghajtás iránti fokozott ügyfélérdeklődésnek köszönhetően a Lexus sikerrel zárta a tavalyi évet. Ugyanez a töretlen elkötelezettség segíti a magyar bajnoki címért idén is versenyben lévő OTP Bank-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát is. Az elmúlt több mint egy évtizedben a csapat számos emlékezetes pillanattal gazdagította a sport szerelmeseit, és számtalanszor bebizonyította, hogy a nehezebb időszakokon is túllendülve újra és újra képes a csúcsra érni – nyilatkozta László Richárd, a Lexus prémium márkát is forgalmazó Toyota Central Europe Kft. Magyarországért felelős igazgatója.

– Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Toyota és a Lexus immáron több, mint egy évtizede hűséges partnere a OTP Bank-PICK Szeged csapatának. Egy együttműködés legnagyobb próbáját a nehéz időszakok jelentik. Éppen ezért különösen nagyra értékeljük, hogy a Toyota és a Lexus abban az időszakban is kitart megújuló csapatunk támogatása mellett, amikor az egész autóipart komolyan érintik a megnövekedett szállítási határidők – mondta dr. Szűcs Ernő Péter, klubunk elnöke.

– Több mint három évtizedes Toyota márkakereskedői múlttal, immáron tizedik éve láthatjuk el a Toyota szegedi márkaképviseletét, és hat éve nyithattuk meg Szegeden Magyarország második Lexus márkakereskedését. Az első pillanattól igyekeztünk a város közösségének értékteremtő tagjává válni, amelynek kulturális támogatás mellett fontos pillére az OTP Bank-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatával folytatott együttműködés. Éppen ezért természetes volt számunkra, hogy a nehezített piaci körülmények mellett is folytatjuk az OTP Bank-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának támogatását – zárta a beszédeket Kovács Péter, a szegedi Toyota Kovács Autóház és a Lexus Szeged tulajdonosa, a csütörtök kora délutáni ünnepélyes autóátadás házigazdája.