A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában 26 frissen kinevezett őrmester kezdte meg rendőri szolgálatát.

Forrás és kép: Police.hu

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között köszöntötte a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémia Szegedi Járőrképző Tagozatán rendőrjárőr szakképesítést szerzett állományt. A befogadó ünnepségen dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok előadást tartott a vármegyei rendőr-főkapitányságról, meghatározta a szolgálati elvárásokat, illetve szakmai sikereket kívánt a frissen kinevezett tiszthelyetteseknek.

A közbiztonsági rendőrjárőr tagozaton végzettek a Szegedi Rendőrkapitányság, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság, a Makói Rendőrkapitányság és a Kisteleki Rendőrkapitányság, a határrendész útlevélkezelő rendőrjárőr tagozaton végzettek pedig a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség, a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség és a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség állományában teljesítenek szolgálatot.