Őrületes hangulattal indult el csütörtök este Magyarország legnagyobb retro fesztiválja, a Deja Vu Fesztivál. A nemzetközi sztárok közül a Safri Duo, Thomas Anders és az Eiffel 65 gyújtotta be a háromnapos időutazás rakétáit.


A fesztiválra már hetekkel korábban elfogytak a bérletek, így már előre tudható volt, hogy az Újszegedi Partfürdőn közel 10.000 vendég száll be az időgépbe, melynek irányítópultjánál a szegedi kötődésű Dj Dominique, Peat Jr., Bárány Attila és a szegedi éjszaka képviselői közül Bigiboy, MolnárBé, Sindel és Toka hozta el az elmúlt évtizedek felejthetetlen klasszikusait.

A 10 éves fesztivál szülinapi ajándékaként egy mobilapplikációval lepte meg vendégeit, ahol a fesztivált érintő alapvető programokon túl (programok, térkép, házirend, stb.) egy online rádió is található, amely a fesztivált követően, az év 365 napján biztosítja a Deja Vu hangulatot. 

Az időutazásban természetesen ma sincs megállás, így az őrületes péntek esti hangulatról Dj Sash!, a fesztiválon debütáló Panjabi MC és a pénteki nap legjobban várt szupercsata a Blue gondoskodik. A pénteki napijegyek vészesen fogynak, így aki az utolsó pillanatban dönt úgy, hogy szeretne újra 18 lenni, jobb, ha minél előbb érkezik.