Több ezer apró csoda révén 5000 nélkülöző kisgyermek ünnepe válik boldogabbá Mikulástól karácsonyig, most a bohócdoktorok segítője lehetünk mi is.


Rácz Anett elnök a Szeged a Mindenem hírportálnak elmondta, a karácsonyi ünnepek idején 5000 nélkülöző / betegségből lábadozó kisgyermeknek juttat a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor csapata játékokat. A sikeres jótékonykodáshoz mindenkire szükség van, segíthetünk felesleges, de még jó állapotú játékainkal az ünnepi jótékonysági adományozásban.

A felajánlások célba juttatását 2023. október hónapban a FoxPost segíti, így díjmentesen fel tudjuk adni ezeket. Egy ember így akará több alkalommal s segíthet.

Nincs más dolgunk mint összeszedni az otthon a még jó, de már nem használt – játékokat (kártyát, plüsst, lego-t, társasjátékot), – írószert (ceruzát, filcet, tolltartót, festéket, gyurmát), – mesekönyvet, gyermekregényt, színezőt, – hangszert, logikai dolgokat, és az ország bármelyik FoxPost automatáján keresztül 2023. októberében eljuttatni a Bohócdoktoroknak.

Bővebb infók a jótékonyságról a www.bohocdoktor.com és a www.foxpost.hu oldalakon érhetők el.