Aki a Mars téren sétál, a hétfői naptól örömmel láthatja azt, hogy ismét várja vendégeit a Három Seprű – Kávé és Bájital Varázsbolt. A nyitás napján hírportálunk is felkereste a helyet, ahol a tulajdonost kérdeztük, akit a pult mögül rángattunk ki.


Varga Zoltán örömmel mesélte el, hogy nagyon sokan támogatták őket Facebook oldalukon, még zárás után is. A zárás előtt pedig rengetegen eljöttek, szinte megrohamozták őket. A hely inkább az elvitelre állt rá, így sokkal több vendégnek tudnak majd örömet szerezni. Természetesen, aki úgy dönt, hogy be szeretne ülni, továbbra is megteheti. Saját poharakkal találkozhatnak a vendégek, amiben kényelmesen el tudják majd szállítani a választott italokat, melyekbe külön-külön egy kis varázslat is bele lesz csempészve. Már az első vendéget annyira megragadta a hely szelleme, hogy rögtön fel is hívta a barátnőjét, hogy ne hagyja ki ezt a lehetőséget.

Zoltán azt is elárulta, hogy Szegeden nincs ilyen hely, a varázsvilág pedig mindenkihez közel áll. Aki betér, kipróbálhatja a Szerelmi Bájitalt, ha viszont valakinek nincs szerencséje, az a Szerencse Szérumból is választhat. Aki viszont szeretne valamit enni, a Buborék Gofrinál kiválaszthatja azt, amit szeretne bele. A kávé szerelmeseinek is csak jó hírekkel tudunk szolgálni. Amellett, hogy olcsóbb lett, kávékülönlegességekkel is találkozhatnak a betérők. Aki még nem járt itt, érdemes ellátogatni, hisz egy maradandó élményt nyújt mindenkinek. Mától készpénzt sem kell sokat magunkkal vinnünk, hiszen a vendégek bankkártyával is fizethetnek.

Még egy kis kedvcsináló a kínálatból!