Októberben könyvklub indult a Somogyi-könyvtárban, amelynek keretében havi egy alkalommal a „könyvkibeszélős” összejövetelekre várnak mindenkit, aki szereti a jó könyveket és szívesen beszélgetne a közösen olvasott regényekről. A könyvklub minden alkalommal olyan regényekkel foglalkozik, melyek slágerolvasmánynak számítanak: vezetik az eladási listákat és a Somogyiból is sokan kölcsönzik. A szervezők törekednek olyan közös könyveket választani, melyeket azok is szívesen vesznek majd a kezükbe, akik csak ritkán, az igazán jó sztorik kedvéért szánnak időt az olvasásra. Ígérik, hogy a könyvklub minden regénye megéri majd, hogy megismerjék, a műfaji sokszínűség pedig garantálja, hogy különböző érdeklődésű olvasók is találnak majd időről időre kedvükre való olvasmányt. A klubot Timár Kriszta újságíró vezeti.


A Könyvklub harmadik, decemberi összejövetelén Jules Wake: Hóesés Notting Hillben című kötetéről cserélhetik ki gondolataikat a résztvevők, akiket december 14-én 17 órától várják könyves kibeszélőre, beszélgetésre a Somogyi-könyvtár 1. emeleti zeneszobájába.


A történet magyar nyelven elsőként 2021-ben jelent meg a Libri Kiadó gondozásában. Szórakoztató és szívmelengető karácsonyi románc. Tökéletes olvasmány mindazoknak, akik szeretik a Hugh Grant-féle romantikus vígjátékokat. A kedves és bohókás Viola Smith a Londoni Metropolitan Operatársulat zenekarában brácsázik, és a főnöke kérésére kénytelen segíteni az egyik Notting Hill-i iskolában a karácsonyi műsor összeállításában.

Nate Williams igazi Grincs: nem mondhatni, hogy fellelkesítené a közeledő karácsony gondolata. Ám mivel a kislánya, Grace a főszereplő az ünnepi műsorban, beadja a derekát, és segít Violának a szervezésben.

Viola és Nate között úgy szikrázik a levegő, mint a parázs a Portobello Road-i piacon a sült gesztenye alatt. És amikor Londonban havazni kezd, Viola és Nate azon kapják magukat, hogy csapdába estek. Ráadásul nem is egybe… Húszévnyi PR-karrier után Jules Wake szakmát váltott, hogy több ideje és energiája legyen az írásra. Napközben egy általános iskolában dolgozik, éjjelente pedig romantikus történeteket ír – olyanokat, amilyeneket maga is mindig szívesen olvasott. – írja a kötet fülszövege.