A Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadán július 28., 29. és 30. este lesz látható a népszerű előadás a Chicago, Béres Attila rendezésében.

Fotók: Kovács Ida Jusztina

A darabban olyan nevekkel találkozhatunk, mint Ónodi Eszter, Czakó Julianna, Nagy Ervin, Lakatos Márk, Janza Kata, Mészáros Máté és Kónya Krisztina színművészek. Idén is a Szegedi Nemzeti Színházban kezdődtek a próbák, a színművészek most is rengeteget dolgoztak. Béres Attila egy teljesen más darabot ígér, mint tavaly. Rövidebb, másrészt feszesebb, harmadrészt pedig egy visszafogottabb előadást láthatunk.

A történet szerint Roxie Hart (Tompos Kátya) megöli szeretőjét (Schmied Zoltán), mert az már nem akarja folytatni a viszonyukat, majd megkéri férjét, Amost (Stohl András), hogy falazzon neki. De hamar kiderül, hogy Roxie lőtt, így a halálsorra kerül, ahol megismerkedik a revükirálynővel, Velma Kelly-vel (Jordán Adél), aki kettős gyilkosságért ül. Morton mama, a börtönőr (Falusi Mariann) segítségével Roxie azonban megszerzi magának a lehető legjobb nőügyvédet, Billy Flynnt (Kulka János), aki igazi sztárt csinál belőle, hogy elnyerje a közvélemény tetszését.

Tekintse meg galériákat is, Kovács Ida Jusztina képeiből!