A Szegedi Közlekedési Kft. pályaburkolat rekonstrukciós munkát végez a Tisza Lajos körúton a Gutenberg utcai és a Hajnóczy utcai/Kígyó utca átjárókban, ahol az aszfalt burkolatot tartósabb bazaltbeton burkolatra cserélik.


Mint írták, június 17. – Július 23. között a Gutenberg utcából balra nagy ívben az Anna-kút felé nem lehet kikanyarodni. Alternatív útvonal a Bolyai utca – Tábor utca – Mérey utca. Valamint a Kígyó utcából balra nagy ívben a Dugonics tér felé sem lehet kikanyarodni. Alternatív útvonal a Nagy Jenő utca – Tisza Lajos körút. Ez idő alatt a Tisza Lajos krt. – Hajnóczy utcai jelzőlámpa ki lesz kapcsolva.

Június 17. – Június 27. között az Anna-kút és Vadaspark / Fonógyári út / Kecskés között a villamosok helyett pótlóbuszok közlekednek, a villamospályán közlekedő autóbuszok és trolibuszok pedig a közúti sávokat fogják használni a Dugonics tér és a Károlyi utca között.  Időszakosan korlátozásra kerül a Hajnóczy utcai gyalogos átkelés a Tisza Lajos körúton. A betonkötési idő alatt július 23-ig a közúti ideiglenes forgalmi rend fennmarad.