A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Szegeden bántalmazott egy férfit.


A Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető 2023. május 14-én hajnalban Szeged belvárosában ököllel arcon ütött egy férfit. A térfigyelő kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről.

Az erőszakos garázda fekete kabátot, farmernadrágot, terepmintás hátizsákot és fekete sportcipőt viselt a bűncselekmény elkövetése során.

Kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.