Szegeden a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István tartott kedden fórumot, amire dugig megtelt a párt Victor Hugo utcai irodájának nagyterme. „Bár csak néhány napja kezdődött az országjárás, az már látható, hogy mindenkit érdeklő témákról kérjük az emberek véleményt. Mindenhol telt házas fórumot tartottunk eddig”-mondta érkezése után a politikus a Szegedmának.


A portál azt írja,, a fórumon Hollik István kiemelte, hogy Fontos, az ország sorsát hosszútávon befolyásoló kérdések szerepelnek a mostani Nemzeti konzultációban. Mint mondta, egyrészt ráirányítja a figyelmet ezekre a témákra, másrészt egy nagyon erős üzenetet küld Brüsszelbe azáltal, hogy jó eséllyel milliók fogják támogatni a kormány álláspontját ezekben a kérdésekben.

A nemzeti konzultáció legfontosabb témaköreit alaposan végigjárva részletesen beszélt Brüsszel birodalmi törekvéseiről, a Soros-birodalom európai uniós befolyásáról és Brüsszel legújabb migrációs tervéről, de a fórum résztvevői is érdeklődőek voltak, több kérdés is érkezett a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatójához.