Immár 11. alkalommal kerül megrendezésre Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agorában 2023. november 18-án 16-21 óra között.

A meghívott borászok, mint mindig most is a kedvenceink közül kerülnek ki és személyesen is eljönnek, akár távoli borvidékekről is. Vannak köztük olyanok többen is, akik az eddigi összes rendezvényen itt voltak, és most is jönnek. Természetesen a mostanában felfedezett borászok is csatlakoznak a remek csapathoz. A finom falatokról ezúttal a Mangalard gondoskodik, Dunszt Zsolt személyében

Az elővételes jegyeket 2023. október 18- november 11. között lehet megvásárolni a Válogatás Borszaküzletben, Szegeden a Bérkert utca 37-ben. Ára:14 990 Ft.

A meghívott borászok:

Kaló Imre (Szomolya), Balla Géza (Ménes Arad-hegyalja), Árs Károly (Tokaj). Maurer Oszkár (Szerémség). Tringa /Gál Antal/ (Szekszárd), Cseri Pince (Pannonhalma), Gedeon Birtok (Kunság), Kerekes Pince (Mátra). Tüske Pince /Halmai Csaba (Szekszárd), Csányi Pince (Villány), Prantner Pince (Szekszárd), Piheni Annamária Érmellék), Villa Gyervai Borbirtok (Balatonfüred), Vinatus Pincészet (Villany), Kvassay Pincészet (Villány),

Ebben az évben sem maradnak el az igazi különlegességek mint pl. az Il Colle nprosecco, vagy Bulgáriából a legmagasabban jegyzett Coppi primitivo, de a francia cremant d’alsace sem fog hiányozni.