Egyedi tervezésű támogatói póló, pulóver, bögre, vászontáska, de akár baseball sapka vagy hátizsák vásárlásával is is lehet csatlakozni az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójához.


A különféle termékeket a Pólómánia weboldalán található – a rászoruló gyerekek tanévkezdését segítő kampányhoz kapcsolódó – minták használatával lehet egyedivé tenni. A https://polomania.hu/iskolakezdes  weboldalon leadott rendelések után a gyártó darabonként 2500 forint adományt utal át az Ökumenikus Segélyszervezet számára. A jó ügy pénzadománnyal történő támogatása mellett pedig az egyedi termékkel mások figyelmét is fel lehet hívni a nehéz sorsú gyerekek támogatásának fontosságára.
 
A szeptember 1-jéig tartó pénzadománygyűjtéssel 2000 olyan hazai rászoruló gyermeket szeretnének támogatni, akiknek már az első becsengetés előtt rosszabbak lennének az esélyei társaiknál. A Pólómánia és az Ökumenikus Segélyszervezet együttműködése az idei Iskolakezdés együtt! pénzadománygyűjtéssel veszi kezdetét, és a tervek szerint a jövőben több alkalommal lehet majd ily módon csatlakozni a segélyszervezet által meghirdetett segélyakciókhoz.