Jobb később mint soha, de végre megjött a brüsszeli garancialevél, így most már biztos, hogy idén és jövőre is, jelentős béremelést kapnak a tanárok és az óvónők – hangsúlyozta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Fotó: Magyar Nemzet

Hivatalos Facebook oldalára feltöltött videójában elmondta, ennek eredményeképpen a bérük 2025-re el fogja érni a diplomás átlagbér 80 százalékát.

Hollik István szerint amellett azonban mégsem mehetünk el szó nélkül, hogy a dollárbaloldal egész 2023-ban azon dolgozott, hogy mindez ne sikerüljön. Gyurcsány Ferenctől, Dobrev Klárán át, Donáth Annáig a teljes dollárbaloldal minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy megakadályozzák a béremeléseket.

Egymásnak adták a kilincset Brüsszelben”, és arra kérték az Európai Bizottságot, hogy állítson újabb és újabb feltételeket Magyarországnak azért, hogy addig se fizesse ki Brüsszel a tanárok bérét.

Rámutatott, „Gyurcsányék ismét megbuktak”, mert hiába gáncsoskodtak, hiába próbálták ellehetetleníteni a tanárok béremelését, ez nem sikerült nekik.

Hollik István úgy vélte: a dollárbaloldal ismét bebizonyította, hogy ha választania kell a magyar érdek, a tanárok béremelése és a saját kicsinyes pártpolitikai céljai között, akkor mindig az utóbbit választja.

„Gyurcsány Ferencék ismét és sokadszorra árulták el saját hatalmi céljaik miatt a magyar embereket, a tanárokat és az óvónőket is” – zárta beszédét.