A Soros hálózat új ifjú vezére láthatóan csak újrarendezi sorait a hatalomátvételhez, azonban a céljai az örökösnek is változatlanok: háborúba sodorni Európát, betelepíteni a migránsokat, rászabadítani Európára az LMBTQ-propagandát és hatalomra ültetni a dollárbaloldalt, amely mindezt végre is hajtaná – írja a nagyobbik kormánypárt közleményében.

Fotó: TASR/AP

Úgy látják, a Soros-hálózat mélyen átszövi Európát és Magyarországot, számos szervezettel, politikussal rendelkezik a magyar baloldalon és a brüsszeli döntéshozatalban is. Most az újratervezés zajlik, mert úgy látszik, hogy az eddigi forgatókönyv nem működött, mert nem hagytuk magunkat!

A Fidesz-KDNP továbbra is mindent megtesz azért, hogy Magyarországot megvédje a külföldi dollárok befolyásától, bárhogy is alakítják, vagy nevezik át szervezeteiket, alapítványaikat. Magyarország nem fogja hagyni magát! Nem hagyjuk, hogy a Soros hadsereg káoszba sodorja hazánkat, a régiót, vagy Európát! Továbbra is nemet mondunk a migrációra, a genderre és a háborúra – hangsúlyozták.