A Gyermekklinika járóbeteg rendelései (szakambulanciák), a diszpécser szolgálat valamint a városi gyermek-vérvétel 2024. május 06-tól megújult környezetben folytatják működésüket – közölte a Gyermekklinika közösségi oldalán.

Tudatták, a szakambulanciák működésének új helyszíne a Gyermekklinika épülete mellett található lapostetős épület, melynek főbejárata a Tisza felől található.

Kiemelték, a költözés és az új helyszínen történő járóbeteg ellátás miatt néhány rendelés időpontja megváltozik. A már kiadott időpontok módosulásáról a Gyermekklinika betegfelvételi munkatársai folyamatosan, telefonon tájékoztatják a kedves szülőket. Kérik, hogy azon betegek, akik nem kaptak telefonon tájékoztatást időpontjuk módosításáról, a korábban megadott időpontban jelenjenek meg a rendeléseken.

A járóbeteg ellátást végző szakambulanciákra történő időpontkérésben nem történik változás. Továbbra is a megszokott telefonszámokon (62/342-217, 62/342-218) és e-mail címen (diszpecser.pedia@med.u-szeged.hu) valamint személyesen lehet időpontot egyeztetni a Gyermekklinika diszpécser szolgálatának munkatársainál.

Azt is ismertették, hogy a megújult környezetbe való költözéssel egyidőben bevezetésre kerül a Járóbeteg Irányító Rendszer is. A rendszer zökkenőmentes elindítása érdekében kérik a tisztelt szülőket, hogy a megadott ellátási időpont előtt 15-30 perccel korábban érkezzenek a rendelésekre.