2023. december 29-30-án újra megérkezik Szegedre a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház. A legnagyobb magyarországi kiállított gyűjtemény!

A legutóbbi látogatás óta eltelt rengeteg új építménnyel bővülve ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, végre elfoglalhatják az Agóra teljes földszintjét. Közel 2.000.000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi alkotást és különleges gyári készletet.

Kicsik, nagyok, idősek, fiatalok egyaránt találhatnak kedvencet a változatos témáknak köszönhetően. Egyedi formában mutatnak be filmjeleneteket, videojáték-jeleneteket. A látogatók találkozhatnak Harry Pottertől a Marvel és DC világ szuperhősein keresztül a Csillagok Háborúja ikonikus jelenetei mellett filmklasszikusokkal is, mint például Kevinnel a Reszkessetek betörőkből.

Gigantikus építmények tekinthetők meg a világ csodái és ismert épületei közül. Továbbá a gépeket, járműveket kedvelők is kedvükre szemezgethetnek a végeláthatatlan kollekcióban. Megannyi mozgó építmény is kiegészíti a kiállítás színes anyagát.

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is, valamint, aki útmutatás nélkül kíván építeni, a hegynyi ömlesztett kocka segítségével semmi sem szabhat határt képzeletének. A fiatalabb korosztálynak pedig játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Nyitva tartás: péntek, szombat 9.00-18.00-ig

A rendezvény 2 éves kor alatt ingyenesen látogatható, 2 éves kor felett a jegyár egységesen 1500,- Ft /fő.

Jegyek a kiállítás ideje alatt, a helyszínen készpénzért válthatóak csak.