A Fidesz szegedi szervezete bejelentette a 2024-es önkormányzati választások polgármesterjelöltjét, Dr. Fülöp László személyében.

Dr. Fülöp László Szegeden végezte tanulmányait, jogi diplomáját is itt szerezte. 1993 óta foglalkozik újságírással, kezdetben riporterként dolgozott a Magyar Televízió Szegedi Körzeti Stúdiójában. 2013-ig pedig a Magyar Televízió szerkesztőjeként és műsorvezetőjeként dolgozott.

Facebook oldalára feltöltött videójában megköszönte a felkérést. „Büszkén és alázattal képviselem a polgári értékeket, és szeretném megmutatni a szülővárosomban élőknek, hogy a jövőnk a saját kezünkben van” – hangsúlyozta.

Tudatta, az elmúlt időszakban sok olyan emberrel találkozott, akik tudásukkal és tapasztalatukkal segítik a munkáját. Kiemelte Mihálffy Bélát, akiről azt mondta, hogy már eddig is rengeteget tett Szegedért, ő lesz az egyik támasza a következő hónapokban.

„Meggyőződésem, hogy a következő öt év meghatározza városunk hosszú távú sorsát. Egyértelmű számomra, hogy Szegednek a helyes úton kell járnia, és városunknak készen kell állnia a következő évtizedek kihívásaira” – hangsúlyozta.