Új alelnököt választottak Tiszaszigeten a helyi Fidesz szervezetben. Erre azért volt szükség, mert a régi alelnök Bodó Imre tagságát a párt megszüntette még a tavalyi év áprilisában.


Az új alelnök személyében, Laczi Györgyben, a helyi közösség egy olyan embert választott, aki elkötelezett a Fidesz által képviselt értékek mellett és a lakosság igényeit szem előtt tartva kívánja képviselni a választópolgárokat.

A választással kapcsolatban Ferenczi Ferenc polgármester elmondta, hogy megtartották az éves közgyűlést, ahol az elmúlt év értékelése mellett néhány jövőbéli gondolatot is meg kellett fogalmazni. Az új alelnök megválasztásakor a Fidesz tagok egyhangúlag Laczi György személyét támogatták.

„A választásra azért volt szükség, mert Bodó Imre egykori alelnöknek – akinek jobboldalért végzett munkája ismertté vált – még tavaly megszűnt a Fidesz tagsága. Az új munkakapcsolatra rátérve: Laczi György személyében egy olyan alelnökünk van, aki méltón képviseli a Fidesz értékeit. Fontos, hogy jó kapcsolatban tudjunk egymás mellett dolgozni, hisz a Tiszaszigeten élőkért csak egységben lehet érdemben cselekedni” – fogalmazott a polgármester.

Ferenczi Ferenc arra is kitért, hogy reményei szerint sűrűbbek lesznek majd az összejöveteleink is. Ez minden szempontból jó, hisz fontos az egység, hisz a település javát csak így tudják minél jobban szolgálni.

Szeretnék közös programokat is szervezni, így olyan helyekre is eljuthatunk, ahol szembesülhetünk a régi kor nem túl fényes múltjával. Emellett szeretnénk részt venni olyan jobboldali nagyobb rendezvényeken is, ahol Magyarország jövőjét a jobboldali értékek mentén elképzelő emberekkel tudunk találkozni – sorolta lelkesen terveiket.

Laczi György személyében egy közismert embert választott a helyi Fidesz szervezet. Eddig is nagyon sokat dolgozott a településen, melyben lánya is nagy segítségére volt. Az új alelnök tervei között szerepel a vidékfejlesztés támogatása, amely a kormány egyik legfontosabb célja. A Fidesz kormányzása alatt folyamatosan törekedtek a vidéki életminőség javítására, a helyi gazdaság és infrastruktúra fejlesztésére. Laczi György a kormány erőfeszítéseit elismerve tovább szeretné erősíteni ezeket az intézkedéseket a településen is.

Szerkesztőségünk nevében hasznos és jó munkát kívánunk Laczi György alelnöknek.