A hatóságokhoz fordulunk Karácsony Gergely 500 milliója miatt – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön a Facebook-oldalán.

Kép: Hirtv.hu

Hollik István bejegyzésében azt írta: ismeretlen eredetű több 10 milliós készpénzes befizetések mentek Karácsony Gergely mozgalmába, „ennek ellenére ő mélyen hallgat”.
    
Ezért – folytatta – most az illetékes hatóságokhoz fordulnak és megkérdezik: „érkezett-e bejelentés a hatósághoz pénzmosás gyanújának ügyében?”.
    
Hollik István hozzátette: azt tudjuk, hogy durván beavatkoztak a magyar választásokba és a dollárbaloldal törvénytelenül külföldi támogatást fogadott el. Azt viszont még mindig nem tudjuk, honnan jöttek ezek a pénzek – jegyezte meg.
    
A kormánypárti politikus szerint ugyanez a kérdés merül fel Karácsony Gergely 500 milliójával kapcsolatban is, amit gyanús módon fizetett be egy baloldali megbízott készpénzben, méghozzá nagyrészt külföldi valutában.
    
„Kinek a pénze ez? Külföldről érkezett, ahogy a többi dollárbaloldalhoz érkező támogatás?” – tette fel kérdést Hollik Istán, aki jelezte: várjuk a hatóságok válaszait.