2023. július 21-30. között 32. alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgye fesztivált, amelyhez a MÁV-VOLÁN-csoport idén is csatlakozik. A rendezvénysorozat kiemelt EKF programnak számít, így ezúttal is érdemes kihasználni a MÁV-VOLÁN-csoport kínálta kedvezményes utazási lehetőséget. A vállalatcsoport humán szakemberei július 25-én és 26-án Taliándörögdön várják az érdeklődőket a Karrierjáraton – tájékoztatta a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága a Szeged a Mindenem hírportált.


Július 25-26-án 11 és 18 óra között a Volánbusz Karrierjáratának standja és autóbusza Taliándörögdön, a Lőtéren vezetéstechnikai szimulátorral, kvízekkel, ajándékokkal és aktuális állásajánlatokkal várja a rendezvény résztvevőit. Július 26-án a MÁV humán szakemberei a vasúttársaság állásajánlataival, kvízekkel, pályaorientációt támogató tájékoztatóval csatlakoznak a programhoz.

A 2023 forintos menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF jeggyel az ország bármely pontjáról utazhatunk a MÁV-START és a GYSEV járataival, a fesztivál ideje alatt Veszprémbe. Veszprémből a Művészetek Völgye helyszíneire pedig érdemes a térségbeli helyközi buszokon, valamint a veszprémi helyi járatokon is érvényes 24 órára szóló Veszprém-Balaton EKF24 napijegyet megváltani. A két jegy kombinálása költséghatékony utazási lehetőséget biztosít a programokra látogatóknak.

Minden további információ megtalálható a www.mav.hu/veb2023ekf oldalon.

A Művészetek Völgye egy tíznapos, összművészeti fesztivál, ahol a koncertek és a balaton-felvidéki környezet mellett az érdeklődők 10 napon át részesei lehetnek egy igazi alkotó közösségnek. A Művészetek Völgye épített színpadok helyett három falu, Kapolcs, Taliándörögd és Vigánpetend utcáit, épületeit, intézményeit varázsolja koncerttéré, galériává és színházzá, megtöltve azokat közel 2000 programmal.